Coming to an end

Tjena tjena. Tjejen som är värdelös på att skriva här. Jag har varit upptagen med att jobba och leva livet. För livet är kort och min tid här i Perth börjar närma sig sitt slut och jag är oerhört stressad och ledsen över det. Jag har mött så sjukt fina människor och haft så himla kul, både på praktiken och privat. Det känns redan nu sjukt tungt och då är det ändå två veckor kvar. Usch, jag vill verkligen inte åka hem igen. Det finns så mycket här som jag inte vill lämna.
 
Men men, livet går vidare även om det är tufft att behöva lämna människor som förgyllt ditt liv men som du aldrig kommer se igen. 
 
Mamma har lämnat Perth i alla fall och vi åkte på en utflykt sista helgen hon var här också. Vi drog norrut denna gången och hujeda mig vilka långa och tråkiga sträckor man måste köra för att komma dit man ska.
 
Min bästa polare kommer till Perth på söndag för att spendera lite tid med mig och sen få den stora äran att eskortera mig hem till Sverige igen. Oj oj, han kommer verkligen ha såååååå kul på hemresan med ett vrak som jag!
 
Har tagit ganska mycket foton men ni får ett pyttelitet urval: