Långhelg

Hej allihop. Vilken helg! Vi var lediga måndag och tisdag pga Australia Day som skedde i tisdags. Och vilken megahelg det har varit! De firar STORT och firandet började redan i fredags. Oj oj OJ!
 
I fredags gick vi på en DJ-konsert på en sjukt cool arena som heter Red Hill Auditorium. Det är en utomhusarena som har utsikt över Perth och vi såg solen gå ner över staden, helt otroligt vackert. I lördags stannade jag hemma, energin var inte direkt på topp efter fredagens bravader. På söndag var det fest igen. På måndag var det stor grillfest på komplexet och på tisdagen var det dags att fira Australia Day.
 
Och vilket firande. De har galet mycket aktiviteter på stan och massor med härligt folk är ute och har det mysigt. De har bland annat en flygshow, en vattenshow och en 60 meter lång flagga som de flyger över floden. Även en hel park med olika aktiviteter för både barn och vuxna. Jag mötte upp några svenska vänner och hade en sjukt trevlig dag och kväll med picknick och härligt sällskap. Klockan 20.00 skedde eventet som alla hade väntat på hela dagen. 32 343 fyrverkerier sköts upp i himlen i en spektakulär show med 360 graders lasershow. Det är den största showen i hela Australien på Australia Day (Sydney får nyår och Perth Australia Day). Showen pågick en halvtimme och jag säger bara WOW! Vilken grej! 300 000 människor samlades i parkerna runt floden och såg showen, vi hade galet bra platser.
 
Onsdag till fredag var det dags för jobb igen. Det hände lite grejer, vilket var skönt! Har jobbat på tre roliga projekt som nu är klara att godkännas av kund, otroligt roligt!
 
Tagit en tripp till IKEA också för inhandling av svensk mat ;) Det kan väl få vara okej...
 
Nu är det helg igen, fast det känns som om måndag var igår. Helgen blir lugn, det tog på både plånbok och kropp förra helgen!
 
Lite bilder:
 
 
 
 
 
 
 
En vän till mig filmade fyrverkerierna från andra sidan floden. Det var verkligen helt magiskt, kolla!